Glamorous Plus

Eleged van abból, hogy imádod a divatot, de az sokszor nem viszonozza? Miért lenne a stílus a vékony lányok kiváltsága? Szívesen olvasnál az aktuális trendekről, hírekről, duci lányokat érintő lehetőségekről? Valószínűleg jó helyen jársz :) Személyes tapasztalatok, vélemények, tippek, illetve hírek a nagy világból. xxx

Kategóriák

Látogatók

Web Counters
látogatás

Hozzászólások

PlusSize ICON - Adele

2011.01.24. 21:55 | crystalized | 1 komment

A bejegyzésem apropója, hogy a mai napon végre megjelent Adele legújabb albuma, 21 címmel. Az első kislemez már 10 napja kapható a Rolling in the Deep című számmal, melynek nagyszerű klipjét a bejegyzés végén Ti magatok is megnézhetitek.


Adele szerint az új album, ha nem is sokban, de eltér előző lemeze (19) stílusától. Ugyanazokról a dolgokról szól, de más megvilágításban. Állítása szerint ma már máshogy áll a világhoz. Türelmesebb, őszintébb, elnézőbb lett az évek során, és sokkal jobban ismeri a saját szokásait, elveit, - vagyis saját magát. Az, hogy mennyire szeretem a zenéjét, biztos utal az ízlésemre, pedig szerintem ő pont olyan stílust képvisel, ami a legtöbb réteg képviselőjének is bejön. Van egy különleges, sötétebb hangulata a számainak. A hangja csak hab, a dalszövegei pedig csak aprócska cseresznyék azon a képzeletbeli tortán, amit ez az album és Adele személyesít meg.

 

A továbbiakban célom különböző Plus Size ikonok bemutatása. Ha valaki azt mondja nekem, hogy plusszos méretű "celeb", akkor három név jut eszembe. A három közül, ő az első számú :) Gyönyörű fiatal lány, így néhány képet is mellékelek a videó mellé. Ha tehetitek hallgassátok meg az egész albumot, én is ezt teszem épp :)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://glamorousplus.blog.hu/api/trackback/id/tr792611123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mzd · http://zoldhegyi.hu/blog 2011.01.25. 10:39:51

Neki van a Chasing pavements száma, ugye?
Nem is tudtam, hogy ő PlusSize :-O
Címkék: icon
süti beállítások módosítása