Glamorous Plus

Eleged van abból, hogy imádod a divatot, de az sokszor nem viszonozza? Miért lenne a stílus a vékony lányok kiváltsága? Szívesen olvasnál az aktuális trendekről, hírekről, duci lányokat érintő lehetőségekről? Valószínűleg jó helyen jársz :) Személyes tapasztalatok, vélemények, tippek, illetve hírek a nagy világból. xxx

Kategóriák

Látogatók

Web Counters
látogatás

Hozzászólások

BASIC - Trench coat körkép

2011.01.26. 12:56 | crystalized | Szólj hozzá!

A ballonkabát, - számomra csak trench coat, bár meglepetésemre már beépült a magyar nyelvbe ’trencskó’-ként, a leguniverzálisabb kabát. Minden alkalomra, minden alkathoz illik, szintén egy alap darab. Bármilyen is az alkatod, a kabát öv része biztos, hogy csinos derekat varázsol. Azt hiszem, erre érdemes áldozni egy kicsit nagyobb összeget is, ugyanis sose megy ki a divatból. Összegyűjtöttem pár kabátot a különböző plus size üzletekből. A New Look ilyen szempontból nálam nagy kedvenc, azt hiszem még tavasz előtt meg is lepem majd magam az egyik darabbal :) Nektek melyik tetszik legjobban?

New Look Inspire


NEXT


LittleWoodsEurope


H&M


Forever 21+

 

A bejegyzés trackback címe:

https://glamorousplus.blog.hu/api/trackback/id/tr802615184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: basic
süti beállítások módosítása