Glamorous Plus

Eleged van abból, hogy imádod a divatot, de az sokszor nem viszonozza? Miért lenne a stílus a vékony lányok kiváltsága? Szívesen olvasnál az aktuális trendekről, hírekről, duci lányokat érintő lehetőségekről? Valószínűleg jó helyen jársz :) Személyes tapasztalatok, vélemények, tippek, illetve hírek a nagy világból. xxx

Kategóriák

Látogatók

Web Counters
látogatás

Hozzászólások

SHOPAHOLIC - Simply Be S/S 2011 (?!)

2011.02.01. 23:35 | crystalized | Szólj hozzá!

Mint már írtam egy régebbi bejegyzésben, január 31-től lehet kapni a Simply Be tavaszi kollekciójának darabjait. Az ízelítő, amit pár hete kaptunk nagyon tetszett, telibe találták a stílusom. Most viszont, hogy átléptük azt a bizonyos dátumot, teljesen más stílusra derült fény, amivel kapcsolatban vegyes érzelmeim vannak. Elhagyták azt a kellemes, romantikus stílust, de így is fiatalos, divatos, - ’friss’ maradt a kollekció, hozza a mostanában nagyon trendi ’fesztiválos’ stílust. Azért kíváncsian várom, hátha megjelenik pár fotó az előző ruhákkal is :)

Az első pár darabot nagyon szívesen hordanám, a többi annyira nem az én világom, de azokat is megtaláljátok a tovább gomb mögött :)

 

 


 

 


via

A bejegyzés trackback címe:

https://glamorousplus.blog.hu/api/trackback/id/tr802632330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: shopaholic
süti beállítások módosítása