Glamorous Plus

Eleged van abból, hogy imádod a divatot, de az sokszor nem viszonozza? Miért lenne a stílus a vékony lányok kiváltsága? Szívesen olvasnál az aktuális trendekről, hírekről, duci lányokat érintő lehetőségekről? Valószínűleg jó helyen jársz :) Személyes tapasztalatok, vélemények, tippek, illetve hírek a nagy világból. xxx

Kategóriák

Látogatók

Web Counters
látogatás

Hozzászólások

MIRROR - Cupcake's Clothes

2011.03.19. 14:23 | crystalized | Szólj hozzá!

Imádok külföldi plus size blogokat böngészni, azok közül is előnyben részesítem a briteket, hisz nagyobb az esélye, hogy ha valamit megosztanak, az számomra is érdekes lehet.

Nagyon szeretem az OOTD bejegyzéseket, ami annyit tesz: Outfit of the Day. Az illető lefotózza az aznapi szettjét, ruháit, kiegészítőit, amiket viselt, és leírja, hogy azokat hol vette. Így bukkantam rá már egy csomó webshopra, amire visszatérek majd a következő bejegyzésemben

Most egy blogger lányt szeretnék bemutatni nektek. Ő Georgina, 21 éves és Angliában él. Ékszereket gyárt és közben blogot vezet, melyben néha-néha megoszt különböző híreket, de főleg a ruháit mutatja be. Egyszerűen imádom. Olyan stílusérzéke van, ami sokaknak lehet, hogy már kicsit giccses, vagy túl cuki, de talán én pont ezért tudok tökéletesen azonosulni vele. Bevallása szerint elég gátlásos volt, mielőtt bekerült ebbe a blogos közegbe, de mára már rengeteget nőtt az önbizalma.

Csipkék, masnik, bársony, bunda – Ez a Cupcake’s Clothes :)

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://glamorousplus.blog.hu/api/trackback/id/tr452752915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: mirror
süti beállítások módosítása