Glamorous Plus

Eleged van abból, hogy imádod a divatot, de az sokszor nem viszonozza? Miért lenne a stílus a vékony lányok kiváltsága? Szívesen olvasnál az aktuális trendekről, hírekről, duci lányokat érintő lehetőségekről? Valószínűleg jó helyen jársz :) Személyes tapasztalatok, vélemények, tippek, illetve hírek a nagy világból. xxx

Kategóriák

Látogatók

Web Counters
látogatás

Hozzászólások

ICON – Kirstie Alley alias Napi döbbenet

2011.03.22. 22:29 | crystalized | 1 komment

Mielőtt a meglepődésem tárgyára térnék, beszéljünk egy kicsit Kirstie-ről. Biztos mindannyian ismeritek, nekem gyerekkorom egyik kedvenc színésznője volt, hiszen a Nicsak ki beszél? filmeken nőttem fel. Ha belegondolok, azóta nem is nagyon láttam másban, de annyira sokszor ismétlik az említett filmet, hogy ez sose tűnt fel. Ami azért furcsa, hisz egy kétszeres Emmy díjas színésznőről beszélünk, akinek csillaga is van a hollywood-i hírességek sétányán.

Szerepek híján sokkal inkább a súlyproblémáival vonja fel magára a közönség figyelmét. Ennek ’köszönhetően’ 2010 márciusában saját realityt indított, Kirstie Alley’s Big Life címen, amiben lefogyni próbált. A műsor sikertelenségének ellenére, ha a régi alakját nem is nyerte vissza, de rengeteget fogyott. Azóta pár kilót visszaszedett, közel sem vékony, de csinos és formás, látszik, hogy jól érzi magát a bőrében.


És akkor íme, a döbbenet. Idén februárban bejelentették: Kirstie Alley is részt vesz a Dancing with the Stars című műsorban. Ezt a műsort pontosan úgy kell elképzelni, mint nálunk a Szombat esti lázat. Az első adás tegnap este volt Amerikában, és Kirstie a párjával a második helyezést érték el az első fordulóban, ahol cha-cha-cha-t kellett táncolniuk.

 

Miért is olyan megdöbbentő ez? Nos, a hölgy életkoráról eddig nem esett szó. Kristie idén januárban töltötte be a 60. életévét! Engem teljesen lesokkolt, hogy hogy nézhet ki ennyire jól. Mindenképp ajánlom a videót a figyelmetekbe!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://glamorousplus.blog.hu/api/trackback/id/tr92763574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Címkék: icon
süti beállítások módosítása