Glamorous Plus

Eleged van abból, hogy imádod a divatot, de az sokszor nem viszonozza? Miért lenne a stílus a vékony lányok kiváltsága? Szívesen olvasnál az aktuális trendekről, hírekről, duci lányokat érintő lehetőségekről? Valószínűleg jó helyen jársz :) Személyes tapasztalatok, vélemények, tippek, illetve hírek a nagy világból. xxx

Kategóriák

Látogatók

Web Counters
látogatás

Hozzászólások

MIRROR - Fat Aus

2011.03.27. 20:03 | crystalized | Szólj hozzá!

Íme, egy újabb bloggeres bejegyzés :) A választottam egy 23 éves ausztrál leányzóra , Bronny-ra esett, aki a FAT AUS című blogot vezeti. Kis korában elég sok támadás érte a külseje miatt, de mára már teljesen elfogadta magát, és szeretne példát mutatni az elveszettebb lányoknak, hogy ducin is lehetnek csinosak.

Az ő esetében is főleg az OOTD bejegyzéseket emelném ki. Nagyon érdekes az, ahogy öltözködik. Magyarországon elképzelhetetlennek tartom, hogy egy ilyen alkatú lány így végig menjen az utcán, anélkül, hogy durva beszólásokat kapna. Mivel ez már teljesen belénk rögzült, nyilván, nem is öltözünk fel így – de mindenképp érdekes ezen elgondolkodni.

Ha ezt figyelmen hagyjuk, nagyon tetszik, ahogy öltözködik. Egyedül a magas talpú cipőivel nem tudok azonosulni, illetve én a különböző szőrméket és bundákat is kategorikusan mellőzöm az életemből. A legtöbb ruhája ASOS Curve, pont olyanok, amikkel már én is szemeztem, és így látva felvéve őket még nagyobb kedvet kaptam ahhoz, hogy a következő netes rendelésemet ott adjam le :)

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://glamorousplus.blog.hu/api/trackback/id/tr772776617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: mirror
süti beállítások módosítása