Glamorous Plus

Eleged van abból, hogy imádod a divatot, de az sokszor nem viszonozza? Miért lenne a stílus a vékony lányok kiváltsága? Szívesen olvasnál az aktuális trendekről, hírekről, duci lányokat érintő lehetőségekről? Valószínűleg jó helyen jársz :) Személyes tapasztalatok, vélemények, tippek, illetve hírek a nagy világból. xxx

Kategóriák

Látogatók

Web Counters
látogatás

Hozzászólások

FASHION – Hope and Harvest

2011.03.29. 22:26 | crystalized | Szólj hozzá!

Nagyon beindult az élet Plus Size téren, egyre több és több márka jelenik meg a piacon. Persze lehet, hogy én vagyok túl buzgó a keresgélés terén, de azt hiszem ez sose baj :) Mai felfedezettem – ismét? – egy ausztrál márka a Hope and Harvest, ami 14-estől egészen 26-os méretig kínál ruhákat.

 


Viszonylag új márkáról van szó, de rögtön megakadt a ruháikon a szemem, hisz ritkán látni ilyen kategóriájú plusszos ruhákat. A kategória alatt a a fiatalos, de mégis csinos, és divatos ruhákat értem.

 

Mivel dizájner darabokról van szó, az áruk 100$ fölött van, de nem is hiszem, hogy rendelkeznek webshoppal. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem ez olyan nyálcsorgatós eset. Tetszenek a színek, a nem mindennapi megoldások szabás és anyagválasztás terén, illetve a modell is teli találat volt!

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://glamorousplus.blog.hu/api/trackback/id/tr582783526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása