Glamorous Plus

Eleged van abból, hogy imádod a divatot, de az sokszor nem viszonozza? Miért lenne a stílus a vékony lányok kiváltsága? Szívesen olvasnál az aktuális trendekről, hírekről, duci lányokat érintő lehetőségekről? Valószínűleg jó helyen jársz :) Személyes tapasztalatok, vélemények, tippek, illetve hírek a nagy világból. xxx

Kategóriák

Látogatók

Web Counters
látogatás

Hozzászólások

FASHION – Robyn Lawley a francia ELLE címlapján

2011.04.09. 12:42 | crystalized | Szólj hozzá!

Több neves divatmagazinban való szereplés után (Cosmopolitan, Glamour) Robyn Lawley eljutott egészen a francia Elle áprilisi címlapjáig.

Néhány napja már nézegetem az elkészült divatanyagot, és mindig találok rajta valami újat. A pár fekete-fehér kép ellenére is elképesztően színes, friss, tavaszias az egész, kifejezetten jó érzés fog el a képek láttán.

Robyn eddig is ismerős lehetett azoknak, akik otthonosan mozognak a divat – és főleg a plus size ágazat – világában, de azt hiszem, ha ilyen munkákat kap sorra, akkor a kevésbé ’szakértő’ füleknek is ismerősen fog csengeni a neve.

 

képek forrása: madisonplus.com és runwayrevolution.com

A bejegyzés trackback címe:

https://glamorousplus.blog.hu/api/trackback/id/tr472811795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: fashion
süti beállítások módosítása