Glamorous Plus

Eleged van abból, hogy imádod a divatot, de az sokszor nem viszonozza? Miért lenne a stílus a vékony lányok kiváltsága? Szívesen olvasnál az aktuális trendekről, hírekről, duci lányokat érintő lehetőségekről? Valószínűleg jó helyen jársz :) Személyes tapasztalatok, vélemények, tippek, illetve hírek a nagy világból. xxx

Kategóriák

Látogatók

Web Counters
látogatás

Hozzászólások

MIRROR – Glee lányok a Marie Claire címlapján!

2011.04.13. 08:51 | crystalized | Szólj hozzá!

Természetesen a bejegyzés apropója Amber Riley volt, de a másik két lányt – Lea Michele-t, és Dianne Agron-t is nagyon jó látni a májusi Marie Claire magazin címlapján. Még tegnap olvastam Amber twitterjén, hogy kész a MC címlap, nagyon kíváncsi lettem, és nem csalódtam.


Valószínűleg majd megveszem ezt a kiadványt, nagyon érdekelnek a benne lévő interjúk. Amber címlapján ez a szöveg található: „ I show girls how to be comfortable with their bodies.” Pont ezért szeretem őt, mert az ő pozitív kisugárzását ráragasztja az olyan lányokra, akik hasonlóan hozzá, nem éppen modell alkatúak. Hát igen, így is lehet :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://glamorousplus.blog.hu/api/trackback/id/tr942822246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: mirror
süti beállítások módosítása