Glamorous Plus

Eleged van abból, hogy imádod a divatot, de az sokszor nem viszonozza? Miért lenne a stílus a vékony lányok kiváltsága? Szívesen olvasnál az aktuális trendekről, hírekről, duci lányokat érintő lehetőségekről? Valószínűleg jó helyen jársz :) Személyes tapasztalatok, vélemények, tippek, illetve hírek a nagy világból. xxx

Kategóriák

Látogatók

Web Counters
látogatás

Hozzászólások

MIRROR - Toccara Jones

2011.04.17. 11:09 | crystalized | Szólj hozzá!

Ma szeretném nektek bemutatni az egyik kedvenc plus size modellem, Toccara-t. Lehet, hogy sokatoknak ismerősnek tűnik – természetesen ez nem véletlen. Toccara az ’America’s next top model’ c. reality 3. évadjában szerepelt, ahol a 7. helyen végzett.

Előtte nem igazán szerepelt plus size lány a műsorban, de utána többen is, szóval nevezhetjük egyfajta úttörőnek. Érdekes, hogy igaz, hogy a 10. évadot egy plusszos lány, Whitney nyerte, szerintem Toccara teljesítménye sokkal emlékezetesebb volt, és ő maga is sokkal különlegesebb szépség. Ezt jelzi az is, hogy a minap, a műsor 14. évadában is megemlítették őt – egészen pontosan azért, mert Tyra hangsúlyozta, hogy nem csak ő dönt a lányok sorsáról, minden zsűritagnak ugyanolyan súlyú a szavazata. Anno nagy port kavart, hogy Toccara csak a 7. helyen végzett, és ezért sok támadás is érte Tyra-t – pedig ő bent akarta tartani a lányt, csak a zsűri leszavazta.

 

 

 


7 év telt el a műsor óta, de Toccara még mindig nagy népszerűségnek örvend. A ma már 30 éves modellt kiesése után rögtön leszerződtette a Wilhelmina Models, és azóta olyan márkák reklámarca volt, mint a Torrid vagy az Avon, illetve az Essence magazin. Többször szerepelt a Project Runway műsorban és a Tyra show-ban is.

Karrierje csúcsát egyértelműen 2008 júliusában érte el, amikor egy 14 oldalas fotósorozatot készített róla Steven Meisel a VOGUE Italia számára. A fotósorozat a ’Black Issue’ kiadványban jelent meg, ami régebbi és ma is akív, fekete modellek válasza volt a szakmának, hisz egyre jellemzőbb, hogy afro amerikai lányokat mellőznek mind fotózások, mint bemutatók terén.

Toccara-val kapcsolatban tehát most ezeket a fotókat szeretném megmutatni nektek, nekem nagyon tetszenek – igaz kissé erotikusra sikeredtek. Bár ha beírjátok a Toccara Jones nevet a google képkeresőjébe, láthatjátok, az ilyen jellegű fotók nem állnak messze a lánytól :)

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://glamorousplus.blog.hu/api/trackback/id/tr822833077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: mirror
süti beállítások módosítása