Glamorous Plus

Eleged van abból, hogy imádod a divatot, de az sokszor nem viszonozza? Miért lenne a stílus a vékony lányok kiváltsága? Szívesen olvasnál az aktuális trendekről, hírekről, duci lányokat érintő lehetőségekről? Valószínűleg jó helyen jársz :) Személyes tapasztalatok, vélemények, tippek, illetve hírek a nagy világból. xxx

Kategóriák

Látogatók

Web Counters
látogatás

Hozzászólások

Dolled Up Factory

2011.04.25. 21:08 | crystalized | 2 komment

Ez most egy rendhagyó bejegyzés lesz, amivel esetleg egy lépéssel közelebb juthattok ahhoz, hogy miket is szeretek, milyen a stílusom, mit csinálok szabadidőmben.

Három hónapja jött az ötlet – készítsünk ékszereket! Azóta nem telt el úgy nap, hogy ne agyaltunk volna ezen a témán a legjobb barátnőmmel. Ennek eredményeként született a Dolled Up Factory, a mi kis gyermekünk – bájos nyakláncok, imádnivaló gyűrűk, mesés karkötők és kitűzők lelőhelye!

 

 Ha esetleg érdekel, hogy mi is lehet ez, megtaláltok minket a Facebook-on, követhetitek a blogunk, és megvásárolhatjátok az ékszereket a Meskán keresztül.

Rengeteg ötlet van a tarsolyunkban, amiknek a kivitelezésén ezerrel dolgozunk  :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://glamorousplus.blog.hu/api/trackback/id/tr462854984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

takeasmile 2011.07.08. 14:34:14

Szia! van egy e-mail cím ahova lehet neked írni?:) bocsi, ha van kitéve az oldalra, de nem találom :S :)

crystalized 2011.07.14. 23:10:53

@takeasmile: Persze, zadviki@gmail.com! :)
süti beállítások módosítása