Glamorous Plus

Eleged van abból, hogy imádod a divatot, de az sokszor nem viszonozza? Miért lenne a stílus a vékony lányok kiváltsága? Szívesen olvasnál az aktuális trendekről, hírekről, duci lányokat érintő lehetőségekről? Valószínűleg jó helyen jársz :) Személyes tapasztalatok, vélemények, tippek, illetve hírek a nagy világból. xxx

Kategóriák

Látogatók

Web Counters
látogatás

Hozzászólások

SHOPAHOLIC – Simply Be S/S 2011

2011.01.26. 16:40 | crystalized | Szólj hozzá!

A Simply Be egy újabb olyan üzlet, ami nem szállít kicsiny kis országunkba, de sebaj. Ettől függetlenül nagyon szeretem nézegetni a ruháikat!

Két kollekcióval is előrukkoltak a közelmúltban. A ’Retro Starlet’ néven futó darabok nagyon megtetszettek, kellemesen nőiesek, és tényleg már a tavaszt idézik. (Kell az a kék ruha!!!) A másik a ’The Outsiders’ kollekció, ami már sokkal kevésbé az én stílusom, de persze ezeket se hajítanám ki a szekrényemből.

Viszont az igazi apropója a bejegyzésemnek az nem más, mint a január 31-én megjelenő, vadiúj, igazi tavaszi ’Frocks and Frills’ kollekció, melyből a mai nap kaptunk egy kis ízelítőt. Már a neve is utal arra, hogy kis kedves, fodros ruhácskákról, blúzokról lesz szó. Az ilyen vissza fogott virágminták, csipkék nagy gyengéim, ezekkel mindig le lehet venni a lábamról. Kíváncsian várom a kollekció többi darabját, biztos, hogy azokkal se okoznak majd csalódást :)

 

 

via

A bejegyzés trackback címe:

https://glamorousplus.blog.hu/api/trackback/id/tr32615740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: shopaholic
süti beállítások módosítása