Glamorous Plus

Eleged van abból, hogy imádod a divatot, de az sokszor nem viszonozza? Miért lenne a stílus a vékony lányok kiváltsága? Szívesen olvasnál az aktuális trendekről, hírekről, duci lányokat érintő lehetőségekről? Valószínűleg jó helyen jársz :) Személyes tapasztalatok, vélemények, tippek, illetve hírek a nagy világból. xxx

Kategóriák

Látogatók

Web Counters
látogatás

Hozzászólások

FASHION – Christina Hendricks Vivienne Westwood ékszereivel - ízelítő

2011.03.02. 18:04 | crystalized | Szólj hozzá!

Már februárban olvastam, hogy Vivienne WestwoodGet A Life Palladium Jewellery’ néven ékszerkollekciót dob piacra. Az ékszervonal arcának nem mást választott, mint a Mad Men c. sorozat egyik főszereplőjét, a szexi és vörös Christina Hendricks-et. Igaz – kivételesen – ezt a sorozatot nem nézem, de a különböző díjátadókon mindig figyelemmel kísértem őt, jó látni egy végre igazán nőies nőt a sok piszkafa hollywood-i barbie baba között.

Nagyon jó látni, hogy nem rejtették el, sőt, kihangsúlyozták Christina formáit. Mellesleg a kollekcióban nem csak konkrét ékszerek, hanem fejdíszek is lesznek, ezt láthatjátok az első képen. A darabokat a természet és a pogányság szimbólumai ihlették, és palládiumól készülnek, ami egy könnyű, ezüstszínű platinafém.

A kollekció ebben a hónapban kerül a boltokba Vivienne Westwood londoni és los angeles-i üzleteiben, így remélem nem sokára több fényképet is láthatunk.

 


via

 

A bejegyzés trackback címe:

https://glamorousplus.blog.hu/api/trackback/id/tr382704831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: fashion
süti beállítások módosítása