Glamorous Plus

Eleged van abból, hogy imádod a divatot, de az sokszor nem viszonozza? Miért lenne a stílus a vékony lányok kiváltsága? Szívesen olvasnál az aktuális trendekről, hírekről, duci lányokat érintő lehetőségekről? Valószínűleg jó helyen jársz :) Személyes tapasztalatok, vélemények, tippek, illetve hírek a nagy világból. xxx

Kategóriák

Látogatók

Web Counters
látogatás

Hozzászólások

MIRROR - Kasia @ ANTM

2011.03.06. 11:44 | crystalized | Szólj hozzá!

Már szenteltem egy bejegyzést az America’s next top model c. reality egyetlen plusszos méretű versenyzőjének, Kasia-nak. Már túl is vagyunk két epizódon a műsorból, és azt kell, hogy mondjam, teljesen elégedett vagyok. Volt 1-2 változtatás a műsor struktúráját illetően, amit nem feltétlenül kellett volna meglépni, de a lányok felhozatala nagyszerű. Ezt a nagyon erős mezőnyt teszi még erősebbé Kasia.

Az eddigi fotózások nem voltak túl nagyszabásúak, de bejegyzés kapcsán felmentem a műsor hivatalos oldalára, ahol már láttam képeket a következő részből – lenyűgöző fotózás lesz, és az általam nagyon várt átalakítás is végre megtörténik, szóval kövessétek figyelemmel :) ( ha valaki szeretné bepótolni a részeket, megnézheti őket ITT. )

Első héten egy szimpla backstage fotózás volt. Ennél sokkal izgalmasabb volt egy divatbemutató, amin részt kellett venni a lányoknak. Alexander Wang ruhákban kellett végig vonulniuk a kifutón, de nem akárhogy. Egy iszonyat vékony színpadon kellett menniük, ráadásul egy óriási buborékban! Gondolom sejtitek, nem egy lány végezte a medencében…:)


A második fotózáson pedig méhekkel kellett pózolni, hálisten senkit se csíptek meg a kis zümmögők :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://glamorousplus.blog.hu/api/trackback/id/tr362714773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: mirror
süti beállítások módosítása