Glamorous Plus

Eleged van abból, hogy imádod a divatot, de az sokszor nem viszonozza? Miért lenne a stílus a vékony lányok kiváltsága? Szívesen olvasnál az aktuális trendekről, hírekről, duci lányokat érintő lehetőségekről? Valószínűleg jó helyen jársz :) Személyes tapasztalatok, vélemények, tippek, illetve hírek a nagy világból. xxx

Kategóriák

Látogatók

Web Counters
látogatás

Hozzászólások

SHOPAHOLIC - PRIMARK

2011.03.19. 14:24 | crystalized | Szólj hozzá!

A Primark minden Nagy-Britanniában élő ember számára ma már egy fogalommá vált. Sokan az olcsónál is olcsóbb, és ez által a rossz minőségű ruhákat párosítják az üzletlánchoz. A kínai boltoknál is olcsóbban juthatunk a Primark-ban ruhákhoz, ráadásul nem ócska jellegűek – inkább hajaznak egy H&M vagy ZARA darabra. Ezért is valószínű, hogy nem éppen legális körülmények között gyártják őket. Sokan vádolják az üzletet azzal, hogy gyerekmunkával állíttatják elő a termékeiket. Ettől függetlenül a Primark az egyik legnépszerűbb üzletlánc, és én hiszek abban, hogy ki lehet fogni nagyszerű darabokat. Csak egy kis ész kell ahhoz, hogy ne vegyen meg az ember minden vackot, ha bemegy egy ilyen boltba.

Az előző bejegyzésemben olvashattatok egy blogger lányról. Nála láttam meg először a Primark-ot, néhány ruhája és rengeteg kiegészítője származik innen. Rögtön rá is kerestem neten az üzletre, de mivel nem volt webshopjuk, hagytam a dolgot. Tegnap viszont nem is tudom, hogy miért, de rákerestem ebay-en arra, hogy Primark 20 (18-20-as a méretem, ez nálunk 46-48-nak felel meg) és rengeteg találatot dobott ki. Hozzá kell tennem, hogy az ebay brit verzióján, vagyis az ebay.co.uk-on kell keresni, nem az amerikai változaton.

Na szóval, kidobott rengeteg találatot, köztük hivatalos Primark eladókat is. Ekkor keresgéltem tovább a neten, és rájöttem, hogy miért nincs az üzletnek webshopja. Mivel nagytételben és iszonyat alacsony áron kereskednek, nem érné meg nekik, de ők is az ebay-t javasolják, mint lehetséges ’vadászati’ területet.

A ruhák általában 13-20 fontba kerülnek, de cipők is vannak pár ezer forintért, illetve nagyon szép táskák. Ha ezeket használtan vesszük, akkor az áruk akár a felére is csökkenhet, és legalább tudjuk, hogy az adott darab nem megy tönkre pár hordás után. A legnagyobb méret tudomásom szerint a 20-as, azaz a 48-as!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://glamorousplus.blog.hu/api/trackback/id/tr212752919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: shopaholic
süti beállítások módosítása