Glamorous Plus

Eleged van abból, hogy imádod a divatot, de az sokszor nem viszonozza? Miért lenne a stílus a vékony lányok kiváltsága? Szívesen olvasnál az aktuális trendekről, hírekről, duci lányokat érintő lehetőségekről? Valószínűleg jó helyen jársz :) Személyes tapasztalatok, vélemények, tippek, illetve hírek a nagy világból. xxx

Kategóriák

Látogatók

Web Counters
látogatás

Hozzászólások

MIRROR - ANTM jelentés

2011.04.01. 00:46 | crystalized | Szólj hozzá!

Múltkor kaptam egy építő jellegű kritikát, hogy írjak többet az America’s Next Top Model epizódjairól. Többet, és ne csak tényeket, hanem fejtsem ki a saját véleményem. Mivel újra eltelt két hét, jön a szokásos ANTM bejegyzés, egy kicsit bővebben :)

Aki esetleg még nem nézte meg az előző részt, de szeretné végigizgulni, az most zárja be az ablakot, vagy görgessen tovább gyorsan, ugyanis erősen spoiler gyanús lesz minden egyes mondatom!

Tehát, haladjunk szépen időrendi sorrendben. A két héttel ezelőtti résztől nem voltam elájulva, őszintén, nem is emlékszem mi volt a kihívás, de már annyira nem is érdekes. A fotózás se mentette meg a részt, a lányok egy bébi jaguárral pózoltak, és Rachel Zoe bundákat viseltek. Ami azt illeti, a kis állat sokkal jobban lekötötte a figyelmem, mint a ruhák. Nagyon édes volt a cica, bár azért gondoskodott arról, hogy ne felejtsük el – ő a vadonba született, nem kézbe, így a lányoknak meg is gyűlt vele a bajuk.

Plus size modellünk ebben az epizódban se szakította meg a sikerszériáját, a zsűri nagyon dicsérte a fotóját, bár végül nem az övé lett a legjobb kép. Kasia eléggé szenvedett a fotózáson, mert soha az életbe nem tartott a kezében állatkát – hisz allergiás mindenféle szőrre. Ettől függetlenül ez a kép tényleg nagyon szépre sikeredett.

 


A hét kiesője az utolsó afroamerikai lány volt, Dalya. Ez több szempontból is érdekes. A műsor kezdetén sokan mondták, hogy biztos, hogy fekete lány nyer, hiszen általában felváltva szoktak fehér és sötét bőrű modellek nyerni. Másrészről pedig „elvesztettünk” egy újabb olyan lányt, akiben óriási lehetőségek rejlettek volna, de egyszerűen nem állt készen a feladatra, nem igazán tudott teljesíteni. Mellesleg szerintem nagyon hasonlít egy régebbi nyertesre, Teyonára - főleg a makeover után.


Most térjünk át a tegnapi epizódra, hisz ez az élmény sokkal frissebb. Annak ellenére, hogy semmi kiemelkedő nem volt a részben, nekem nagyon tetszett. A műsor elején a lányok arról beszélgettek Tyra-val, hogy mindannyian egy egy sztereotípiát képviselnek, és ezt tudniuk kell viselni, illetve az ezáltal nyert előnyeiket ki kell aknázni. Ilyen sztereotípiák voltak a bombshell, sporty, edgy, girl next door, stb. Először magyarul írtam le ezeket, de elég hülyén néztek ki, így marad az angol megnevezés :)

 

 


Még autogramm aláírást is gyakoroltak Tyra-val, ami mint kiderült, jól jött a későbbi kihíváson, amikor is rajongókkal kellett beszélgetniük a lányoknak. Ezt a kihívást Kasia nyerte, így ő mehetett vacsorázni két barátnője mellett Miss J-vel.

 

 

És akkor térjünk át a legfontosabb részre – a fotózásra, illetve megragadom az alkalmat, hogy leírjam a véleményem pár versenyzőről. A lányokat két csoportba osztották- szőkék vs. barnák – és így szerepeltek a képeken, tetőtől talpig sárosan. A fotós kiemelte, hogy művészi képeket szeretnének, de ettől függetlenül néhány lányból a sár kihozta az állatot – de természetesen végül mindenki ráhangolódott a fotózásra. A szőkék talán annyi helyzeti előnyben voltak, hogy tőlük az összes lánynak volt már ’legjobb fotója’ egy adott héten.

 

 


Míg a fotózáson úgy tűnt, a szőkék voltak ügyesebbek, végül a barnákról készültek jobb képek!

 

Íme mindkét fotó:

 

 

 

 


A szőkék között a legjobbnak Kasia-t (!!!) tartotta a zsűri, míg a barnák közül Brittany-t (jobb szélső lány). Végül az övé lett a hét legjobb képe, Kasia második lett. Ezzel a döntéssel teljesen egyetértek, bár nehéz a helyzet. Ez a 16. ANTM évad, és még sose volt ilyen erős mezőny. Egyetlen egy lány kivételével mindenkinek örülnék, ha nyerne. Mindenki szerethető, és mindenki ígéretesnek bizonyul. Az egyetlen lány, aki borzalmasan irritál, Alexandria. Ő a jobb szélső szőke lány. A személyisége is borzalmas, ráadásul szerintem messze neki lett a leggyengébb fotója. Pár héttel ezelőtt őt választották a legjobbnak, és úgy látszik, ez az élmény elég erősen él a zsűriben, mert én biztos voltam benne, hogy végre őt szavazzák ki a műsorból.

 

Még három lányról szeretnék írni. Az első Molly. Az átalakítás során borzalmas minőségű póthajat kapott, nem is értem, hogy egy mesterfodrász hogy lőhetett ennyire mellé. Akkor Tyra megígérte neki, hogy kijavítják a bakit. Kapott új póthajat, talán még borzalmasabbat, mint előtte volt. Én megértem, hogy a modelleknek sokat kell szenvedni, stb. De ez így nem feltétlenül fair, hogy míg ő sír a fájdalomtól, úgy fáj a feje, addig a többiek simán tudnak összpontosítani a feladatra. Érdekes, ahogy levették az összes pótlást, újra a régi fényében tündököl a lány. Ő amúgy a szőkék közül a harmadik lány balról, de itt egy másik kép róla:

 

 

 

 

 

 


A következő lány Jacqueline. Ilyen lánnyal még nem találkoztam az elmúlt évadok során. A legjobb szó, ami rá illik egyértelműen a CUKI. Kis vékonyka, magas hangja van, és nem bírja a feszültséget. Az elején nagyon furcsálltam, kicsit irritáló is volt, de mára egyértelművé vált: kevés ennyire szerethető karakterrel találkozhattunk eddig az évadok során.

 

 

 

 

 

 


Direkt a végére hagytam Mikaelát, mivel az egyik személyes kedvencem. Nagyon sajnálom, hogy valószínűleg pár hete van már csak hátra, mert annak ellenére, hogy gyönyörű, egyszerűen nem működik a kamera előtt. Abszolút nem jön át a személyisége, pedig nagyon sokra vihetné. Lehet, hogy fogja is, de a műsorban nem hiszem. Persze szurkolok, hogy kapja össze magát…

 

 

 

 

 

 

 

 


A rész kiesője amúgy Monique volt, akit a barnák között találhattok a bal szélen. Érdekes, mert az előző részek után nem mondtam volna, hogy ő fog kiesni, de nem igazán bánom. Nem volt annyira szerethető karakter, inkább az a tipikusan túl szexi lány, aki inkább Playboy-ba való, mint a Vogue-ba. Ez is lett a veszte.

 

Esetleg ha nézitek, nektek mi a véleményetek? Kit tippeltek végső befutónak? Szerintem elég nehéz megmondani, annyiban biztos vagyok, hogy Kasia ott lesz a top 3-ban, és a mostani állás szerint – és ha azt nézem, kinek szurkolok, akkor Brittany-t tenném a második, Jacqueline-t a harmadik helyre. Viszont Molly és Hannah is nagyon erősek.

Két hét múlva folyt. köv! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://glamorousplus.blog.hu/api/trackback/id/tr92790076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: mirror
süti beállítások módosítása