Glamorous Plus

Eleged van abból, hogy imádod a divatot, de az sokszor nem viszonozza? Miért lenne a stílus a vékony lányok kiváltsága? Szívesen olvasnál az aktuális trendekről, hírekről, duci lányokat érintő lehetőségekről? Valószínűleg jó helyen jársz :) Személyes tapasztalatok, vélemények, tippek, illetve hírek a nagy világból. xxx

Kategóriák

Látogatók

Web Counters
látogatás

Hozzászólások

FASHION - CARMAKOMA - Spring/Summer 2011

2011.01.23. 22:52 | crystalized | Szólj hozzá!

 

Carmakoma. Aki picit is otthon van Plus Size-os témában, annak nem új keletű ez a név. Sokan írtak már róla, de mindenképp őket szerettem volna bemutatni elsőként. A márka két dán hölgyet takar, Heidie Lykke-t és Angelica Weiss-t, akik mertek nagyot álmodni. Ruháikat 42-52-es méretben lehet kapni. Érdemes megvárni a leárazásokat, mert ilyenkor megdöbbentően olcsón hozzájuthatunk egy-egy csodához. Letisztult, finom , hordható stílus jellemzi a Carmakomát. A Skandináv divat amúgy is fénykorát éli, a dán tervezőpáros is ezt bizonyítja. Nem rég kerültek fel a tavaszi kollekció legújabb darabjai a hivatalos oldalra, a bejegyzés további részében ezeket, illetve előtte még pár montázst, és a kollekcióhoz készült editorial videot láthatjátok.

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://glamorousplus.blog.hu/api/trackback/id/tr362608640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: fashion
süti beállítások módosítása