Glamorous Plus

Eleged van abból, hogy imádod a divatot, de az sokszor nem viszonozza? Miért lenne a stílus a vékony lányok kiváltsága? Szívesen olvasnál az aktuális trendekről, hírekről, duci lányokat érintő lehetőségekről? Valószínűleg jó helyen jársz :) Személyes tapasztalatok, vélemények, tippek, illetve hírek a nagy világból. xxx

Kategóriák

Látogatók

Web Counters
látogatás

Hozzászólások

BASIC - Ceruzaszoknya

2011.01.25. 22:45 | crystalized | Szólj hozzá!

„Egy jó ceruzaszoknya karcsúsító, nőies viselet, amely nem hiányozhat ruhatáradból.” – Hallottam már nem is egyszer. Hallani hallottam, de elengedtem a fülem mellett, hisz gondoltam nincs az a pénz, hogy még jobban kihangsúlyozzam azt, ami nem feltétlenül kihangsúlyozni való. Tévedtem.

A ceruzaszoknyák ma már klasszikus, alap darabnak számítanak minden nő számára. Kifinomultságot, eleganciát sugallnak, mindeközben nagyon divatosak is. Fazonja csípőtől lefelé kissé összeszűkül, épp eléggé ahhoz, hogy kövesse a vonalaidat, de annyira azért nem, hogy csak araszolva tudj közlekedni. Egy sötétebb, egy színű szoknyát bármilyen állásinterjún vagy vizsgán bevethetünk, de kényeztethetjük is magunkat szebbnél szebb színes darabokkal. Talán a legnagyobb előnyük a változatosság, hisz egy magas sarkúval viselhetjük munkába, vagy buliba, egy lazább, lapos, szaladgálós cipőben pedig intézhetjük apró-cseprő dolgainkat. A ceruzaszoknyát gyakorlatilag bármilyen felsőrésszel kombinálhatjuk, a lényeg az, hogy a szoknyával ellentétben az ne legyen egyszerű vonalú.

A ceruzaszoknya – ha nem is duciknak lett konkrétan kitalálva, de igazán jótékonyan hat az alkatunkra. Vagy legalábbis annak látszatára :) Előnyös, hogy nem vágja el hirtelen az alakot, így nyújtja azt. Ha nem vagy elégedett a derekaddal, vagy a hasad szeretnéd takarni, akkor válassz magasított derekú szoknyát, akár egy vékony övvel feldobva. Mindenképp a sötétebb színeket javaslom szoknyaválasztáskor, hisz még jobban hosszítja a lábunkat. Ami fontos még, hogy mindenképp sztreccses anyagból készült szoknyát válasszunk, hogy nehogy kellemetlenül érezzük magunkat, ha le kell ülni. A sliccelt verzió szintén ajánlott, sokkal könnyebb benne járni.

Igaz, hogy kell hozzá egy kisebb adag magabiztosság. De én azt mondom, egy próbát mindenképp megér. Gondoljatok csak a klasszikus Marilyn Monroe esetre – ezt bizony nem fogja felfújni a szél :)

Torrid


Dorothy Perkins

 

 


Jibri

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://glamorousplus.blog.hu/api/trackback/id/tr462613769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: basic
süti beállítások módosítása