Glamorous Plus

Eleged van abból, hogy imádod a divatot, de az sokszor nem viszonozza? Miért lenne a stílus a vékony lányok kiváltsága? Szívesen olvasnál az aktuális trendekről, hírekről, duci lányokat érintő lehetőségekről? Valószínűleg jó helyen jársz :) Személyes tapasztalatok, vélemények, tippek, illetve hírek a nagy világból. xxx

Kategóriák

Látogatók

Web Counters
látogatás

Hozzászólások

MIRROR – Denise Bidot

2011.01.25. 18:56 | crystalized | Szólj hozzá!

Ezt a bejegyzést akár a Fashion kategóriába is sorolhattam volna, de szerintem ezt a kollekciót inkább a modell viszi el, mintsem a ruhák, vagy a fehérneműk. Ne értsetek félre, gyönyörű minden egyes darab a TORRID Valentin-napi felhozatalából, de nagyon sok múlik azon, hogy megfelelő modellt választ-e az adott cég, márka. Denise Bidot kitűnő választás volt, még azt is elfeledteti velem, hogy igazából utálok mindent, ami ezzel az ’ünneppel’ kapcsolatos. A hölgy amúgy már régebben is dolgozott a Torrid-dal, illetve a Forever 21-nél és a Hips and Curves-nél is modelkedett, tehát biztos fogok még róla írni.

Kevesebb mint 3 hét és Valentin-nap, addig ki kell találnom, hova bújok el 14-én :) Lehet, hogy maradok itthon, és bújom a Torrid oldalát :)

A 'tovább' gombra kattintva megnézhetitek a kollekció szívemnek kedves darabjait!

 

 

via


 

A bejegyzés trackback címe:

https://glamorousplus.blog.hu/api/trackback/id/tr452613120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: mirror
süti beállítások módosítása