Glamorous Plus

Eleged van abból, hogy imádod a divatot, de az sokszor nem viszonozza? Miért lenne a stílus a vékony lányok kiváltsága? Szívesen olvasnál az aktuális trendekről, hírekről, duci lányokat érintő lehetőségekről? Valószínűleg jó helyen jársz :) Személyes tapasztalatok, vélemények, tippek, illetve hírek a nagy világból. xxx

Kategóriák

Látogatók

Web Counters
látogatás

Hozzászólások

FASHION – PLUS Model Magazine 11/02

2011.02.01. 23:12 | crystalized | Szólj hozzá!

Ma jelent meg a PLUS Model Magazine februári kiadása, aminek a borítója természetesen mi másra, ha nem a Valentin-napra utalhat ilyenkor. A címlapon látható két hölgy Jennifer Maitland és Laura Wells, akikkel egy interjú is készült a magazin számára.

 


Az ünnepi kiadásban foglalkoznak még az ETSY-vel, ami óriási kedvencem lett mostanában. Ez a név egy olyan oldalt takar, ahol fiúk, lányok próbálják eladni általában kézzel készített, de mindenképp kreatív dolgaikat.

 

 


Michaela Dalzell fotósról is olvashatunk,

 

 


Illetve tippeket is kapunk, hogy hogyan oldjuk meg a Valentin-napi „öltözékünk”, 100$ alatt. A szett két legfontosabb darabja a már általam is bemutatott Torrid Valentin kollekciójából való :)

 

 

 

via

A bejegyzés trackback címe:

https://glamorousplus.blog.hu/api/trackback/id/tr572632293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: fashion
süti beállítások módosítása