Glamorous Plus

Eleged van abból, hogy imádod a divatot, de az sokszor nem viszonozza? Miért lenne a stílus a vékony lányok kiváltsága? Szívesen olvasnál az aktuális trendekről, hírekről, duci lányokat érintő lehetőségekről? Valószínűleg jó helyen jársz :) Személyes tapasztalatok, vélemények, tippek, illetve hírek a nagy világból. xxx

Kategóriák

Látogatók

Web Counters
látogatás

Hozzászólások

KEZDET

2011.01.23. 21:38 | crystalized | 3 komment

Sok szeretettel üdvözlök mindenkit, hát ez a nap is eljött :) Sose gondoltam volna, hogy blogolni fogok, de ha végig gondolom az elmúlt hónapokat, ez elkerülhetetlen volt. Elkerülhetetlen volt, mert körülöttem rengetegen fogtak blog írásba az utóbbi időszakban, és megtetszett ez az egész. Másrészről pedig rengeteget bújtam, bújok hasonló oldalakat, internetes webshopokat, így adta magát a dolog. Igyekszem majd az egész oldalt a saját hangulatom, stílusom, ízlésem szerint alakítani, remélem, ez nem ijeszt majd el senkit :)

Nem nevezném divatblognak ezt a kezdeményezést. Azt se mondhatom, hogy úttörő szerepre vállalkozom, ami a Plus Size témát illeti. De mint tudjuk, a jóból sose elég :)

Minden duci lánynak tisztába kell lennie azzal, hogy azért, mert nem vagyunk 180 cm magasak, és a súlyunk is csöppet meghaladja az 50 kg-t, nem kell zsákban és nagymamáink által hordott göncökben kell járnunk.


Külföldön már természetes, hogy a legdivatosabb ruhákból is készítenek plusszos méreteket, de kijelenthetem, hogy nálunk is pozitív fejlődés tapasztalok. Igaz, a legtöbb üzletben az XL jelzésű felső az én szememben még mindig csak S-esnek minősül, de egyre több üzlet kínál nagyobb méretben ruhákat. Természetesen vannak hozzám hasonló ’shopaholic’ életérzésű lányok, akik nem elégednek meg ennyivel. Számunkra itt az internet, az internetes vásárlás, és a jobbnál jobb online shop-ok. Legtöbbjük fillérekért kínál nemzetközi szállítást, és pár napon belül már nálunk is lehet az állított ruhadarab. Mivel a legtöbb napom azzal indul, hogy megnézem, milyen új darabok kerültek fel kedvenc virtuális üzleteimbe, biztos, hogy sok ilyen jellegű bejegyzésem lesz.

 Szóval Divat. Pipa. Mi lesz még? Mi legyen még? – Tippek, fortélyok, tanácsok. Életmód. Szépségápolás. Kis édes apróságok, amik magával ragadnak engem, és talán Titeket is. Rengeteg – rengeteg személyes gondolat, hisz mégis csak egy blogról van szó :) Ha már pár ember szívesen olvassa soraim, boldog leszek. Ha meg nem, talán akkor is, mert a magam szórakoztatása is megoldódott egy időre :)

 

Duci vagyok, na és?:)

Várlak vissza,

v.  -  Crystalized

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://glamorousplus.blog.hu/api/trackback/id/tr202608444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mustang · http://plus-size.hu 2011.02.22. 16:47:38

mi ismerjük egymást :) ha nem, akkor is :)

crystalized 2011.02.22. 18:37:35

Igenn :) Az úttörő szerep pont neked tulajdonítható :)

mustang · http://plus-size.hu 2011.02.23. 10:30:01

Én örülök a kispajtásoknak, ha már az úttörős példánál maradunk :) Legyünk csak minél többen, épüljünk be a köztudatba :)
Címkék: kezdet
süti beállítások módosítása