Glamorous Plus

Eleged van abból, hogy imádod a divatot, de az sokszor nem viszonozza? Miért lenne a stílus a vékony lányok kiváltsága? Szívesen olvasnál az aktuális trendekről, hírekről, duci lányokat érintő lehetőségekről? Valószínűleg jó helyen jársz :) Személyes tapasztalatok, vélemények, tippek, illetve hírek a nagy világból. xxx

Kategóriák

Látogatók

Web Counters
látogatás

Hozzászólások

BEAUTY – Ajánló : Pink, Candy, Pop

2011.04.13. 15:42 | crystalized | Szólj hozzá!

’Beauty’ – azaz szépség, szépségápolás témakörben nem nagyon írtam még, talán az egyetlen ilyen témájú bejegyzésem a Lush-os volt. Nem is nagyon tervezem, hogy túlzásba viszem, de biztos lesznek ilyen jellegű írásaim is hamarosan, hiszen ez a téma is közel áll hozzám – sokszor még közelebb is, mint a divat és az öltözködés.

Addig is szeretnék nektek ajánlani egy nagyon jó kis blogot, a Pink, Candy, Pop-ot. Ha szerettek sminkelni, ha szeretitek a kenceficéket, akkor mindenképp látogassátok meg Nitu barátnőm pár napja indult blogját. Különböző termékeket tesztel, sminkeket mutat be részletesen, illetve nagyon izgalmas fotósorozatokat is találhattok nála! Én állandó látogatója leszek, az biztos! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://glamorousplus.blog.hu/api/trackback/id/tr682823301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása