Glamorous Plus

Eleged van abból, hogy imádod a divatot, de az sokszor nem viszonozza? Miért lenne a stílus a vékony lányok kiváltsága? Szívesen olvasnál az aktuális trendekről, hírekről, duci lányokat érintő lehetőségekről? Valószínűleg jó helyen jársz :) Személyes tapasztalatok, vélemények, tippek, illetve hírek a nagy világból. xxx

Kategóriák

Látogatók

Web Counters
látogatás

Hozzászólások

FASHION - H&M - Inkluzív szívfájdítás

2011.01.24. 20:47 | crystalized | Szólj hozzá!

Pár hete láttam először képeket a H&M, Tara Lynn nevéven fémjelzett, tavaszi kollekciójáról. Pár darab nagyon megtetszett, - főleg egy fekete blézer, de sajnos se az Allee-ban, se a Corvin-ban nem jártam sikerrel, amikor megpróbáltam beszerezni. Valószínű, hogy nem is jutott el hozzánk a drága, de azért egy próbát megért. Akkor azt hittem, ennél nagyobb szívfájdalmat nem tud nekem okozni a H&M. Tévedtem.


A BiB (Big is Beautiful) részlegén belül, a H&M piacra dob egy új, friss, tavaszi plus size kollekciót Inclusive néven. Egyetlen egy probléma van az egésszel: a ruhákat csak az Egyesült Királyságban lehet beszerezni, illetve a webshopban, ami Magyarországról nem elérhető. Öröm az ürömben, hogy értékelendő, amit a H&M csinál. Piacvezető márkaként bevállalja, hogy nem csak 42-es méretig készít ruhákat. Bízzunk benne, hogy ha látják, hogy sikeres a kezdeményezés, terjeszkedik a BiB részleg. Addig is próbálkozzunk ebay-en, hátha elcsípünk egy két darabot, vagy pedig tudatosan barátkozzunk angolokkal, hátha besegítenek nekünk a vásárlással :)

 

És íme a képek, a modellek Lauren McKenzie és Robyn Lawley.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://glamorousplus.blog.hu/api/trackback/id/tr602610930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: fashion
süti beállítások módosítása