Glamorous Plus

Eleged van abból, hogy imádod a divatot, de az sokszor nem viszonozza? Miért lenne a stílus a vékony lányok kiváltsága? Szívesen olvasnál az aktuális trendekről, hírekről, duci lányokat érintő lehetőségekről? Valószínűleg jó helyen jársz :) Személyes tapasztalatok, vélemények, tippek, illetve hírek a nagy világból. xxx

Kategóriák

Látogatók

Web Counters
látogatás

Hozzászólások

SHOPAHOLIC - Dorothy Perkins

2011.01.28. 13:15 | crystalized | Szólj hozzá!

Lehet, hogy többen ismeritek már ezt a nevet/márkát. Az első találkozásom a Dorothy Perkins-el egy angol turkálóban történt, kihalásztam egy fekete felsőt pár éve, amit a mai napig hordok. Aztán elért ez a bizonyos webshop láz, és valamilyen véletlen ötlettől vezérelve, rákerestem a DP honlapjára. Rögtön egy vásárlási felület fogadott, kellemes grafikával, és rengeteg ruhával. Meglepett a nagy választék, illetve az, hogy megközelítőleg minden ruha 22-es méretig kapható, ami nálunk kb. egy 50-52-es ruhának felel meg. Ami fontos még, hogy minimális összegért - 6 font - szállítanak hozzánk. SŐT, mondok jobban :) jelenleg ez a 6 font a felére csökkent, korlátozott ideig 3 fontért szállítanak Magyarországra! Érdemes kihasználni :)

Semmivel se drágább, mint egy C&A, és sokkal fiatalosabb, csinosabb ruhákat kínálnak. Nem egyszer rendeltem már tőlük, de őszintén, volt olyan ruha, amivel nem voltam elégedett. Aztán pár hónapig hanyagoltam az oldalt, és mostanában érzem, hogy újra jó irányba halad a Dorothy Perkins. Kiválogattam pár nekem tetsző darabot ízelítőnként, de érdemes megnézni a honlapot, mert ez csak egy töredéke az ott található ruháknak. A ruhák mellett árulnak még cipőket, ékszereket, kiegészítőket is. Ha újra eljutok Londonba, tuti, hogy elmegyek egy DP üzletbe, hisz mégis csak más, ha az ember fel tudja próbálni a göncöket :)

A képre kattintva megtudjátok nézni a nagyobb méretben is a ruhákat! :)

A honlapot pedig eléritek ITT.

(A nadrágok ára lemaradt, 28-29£-os árban vannak.)

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://glamorousplus.blog.hu/api/trackback/id/tr112620828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: shopaholic
süti beállítások módosítása