Glamorous Plus

Eleged van abból, hogy imádod a divatot, de az sokszor nem viszonozza? Miért lenne a stílus a vékony lányok kiváltsága? Szívesen olvasnál az aktuális trendekről, hírekről, duci lányokat érintő lehetőségekről? Valószínűleg jó helyen jársz :) Személyes tapasztalatok, vélemények, tippek, illetve hírek a nagy világból. xxx

Kategóriák

Látogatók

Web Counters
látogatás

Hozzászólások

ICON - Amber Riley

2011.01.31. 11:10 | crystalized | 3 komment

A sokak által – többek közt általam is – imádott Glee üdvöskéje, Amber Riley sose okoz csalódást a vörös szőnyegen. Ahogy a Golden Globe-on, úgy a SAG (Screen Actors Guild) díjátadón is tündökölt. Amber egy Anne Barge ruhát és egy Report Signature cipőt választott az alkalomra, amiket Chopard ékszerekkel és egy Swarovski kövekkel kirakott kistáskával viselt.

Imádom a rúzsát, a frufruját és a hableány ruháját is...meg amúgy is, a leányzó egy jelenség :)

 

via

A bejegyzés trackback címe:

https://glamorousplus.blog.hu/api/trackback/id/tr712627383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cseeresznye 2011.01.31. 20:32:41

Plus size life blogon is most irtak róla. Nem negatívumot akarok mondani a blogra, de erre a "koppintás" jelleg figyelni kell! :)
egyébként sok sikert!

crystalized 2011.01.31. 20:52:43

Köszi szépen :) bár a hozzászólás első felét nem érzem jogosnak. Direkt megnéztem most emiatt, hogy mire gondolhatsz...de azon a blogon egy több mint 2 hetes írás van Amber-ről, egy teljesen más esemény kapcsán, teljesen más képekkel. Ennyi erővel minden oldalt kopizok, ahol írtak róla bármit is valaha :) De köszönöm a hozzászólást!

mzd · http://zoldhegyi.hu/blog 2011.02.01. 13:03:41

@Cseeresznye:
Kedves Cseeresznye! :-)

Először is örülök, hogy ilyen figyelmes vagy és ennyi időd van, hogy ilyeneket állapítgatsz meg..

Két kérdés:
Be tudod linkelni a cikket?
Hol van az leírva, hogy 2 blog nem írhat ugyanarról?

Mivel a szerző nem volt jelen, így saját fotókkal nem tud szolgálni, viszont a szöveg hozzá teljesen egyedi, erre figyelhettél volna :-)
Címkék: icon
süti beállítások módosítása