Glamorous Plus

Eleged van abból, hogy imádod a divatot, de az sokszor nem viszonozza? Miért lenne a stílus a vékony lányok kiváltsága? Szívesen olvasnál az aktuális trendekről, hírekről, duci lányokat érintő lehetőségekről? Valószínűleg jó helyen jársz :) Személyes tapasztalatok, vélemények, tippek, illetve hírek a nagy világból. xxx

Kategóriák

Látogatók

Web Counters
látogatás

Hozzászólások

MIRROR - ANTM jelentés

2011.03.17. 22:09 | crystalized | Szólj hozzá!

Valószínűleg kéthetente szentelek egy bejegyzést az America’s next top model-nek, vagy legalábbis addig írok róla, amíg Kasia, a plusszos leányzó versenyben van :)

Elég valószínű, hogy még bent lesz egy darabig, hiszen nagyon jól teljesít a versenyben – na de ne szaladjunk ennyire előre.

A múlt heti fotózást nézve, biztos voltam benne, hogy megmutatom majd nektek az elkészült képeket. Csodálatos haute couture jelleget kapott az egész, ami miatt már biztos voltam benne, hogy meseszép fotók lesznek – és nem tévedtem. A fotózás előtt egy kisebb átalakításon estek át a lányok, Kasia például több, dúsabb, hullámosabb hajat kapott.

 


És íme az említett fotózás képei, melyen Kasia Molly-val pózolt, és a zsűri szerint náluk volt a legjobb az összhang.


A tegnapi rész is sok meglepetést tartogatott. A lányoknak először egy Geoffrey Mac bemutatón kellett részt venni, melynek az volt a lényege, hogy a kifutó mellett végig tűz égett, illetve a lányok keze is égett miközben vonultak.


Majd végül egy Mad Men jellegű – vagyis retro stílusú reklámfilmet forgattak. Egy kávét kellett viszonylag erotikusan eladniuk a lányoknak – és ebben a feladatban Kasia bizonyult a legügyesebbnek, így egész jövő héten az ő képe fog díszelegni a lányok televízióján.

 

 


Ha van, aki figyelemmel követi a műsort, nyugodtan szóljon hozzá, kíváncsi vagyok a véleményekre! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://glamorousplus.blog.hu/api/trackback/id/tr142748820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: mirror
süti beállítások módosítása