Glamorous Plus

Eleged van abból, hogy imádod a divatot, de az sokszor nem viszonozza? Miért lenne a stílus a vékony lányok kiváltsága? Szívesen olvasnál az aktuális trendekről, hírekről, duci lányokat érintő lehetőségekről? Valószínűleg jó helyen jársz :) Személyes tapasztalatok, vélemények, tippek, illetve hírek a nagy világból. xxx

Kategóriák

Látogatók

Web Counters
látogatás

Hozzászólások

SHOPAHOLIC – Zsákmány

2011.04.04. 16:34 | crystalized | Szólj hozzá!

A múltkori Primark-os bejegyzésem során nagyon megtetszett pár ruha, és mivel múlt héten lett egy kis pénzem, meg is rendeltem közülük kettőt. Pont egy hét alatt ide is ért a ruha és a kardigán, szóval nem lehet okom a panaszra :)

Mindkettőnek nagyon jó a minősége, és atmosphere márkájúak. Érdekes, hogy nálunk az ilyen márkájú ruhák a New Yorker-be kaphatóak. Ott én még sose jártam sikerrel, alapból nem nagyon kedvelem azt az üzletet. Néhány csizmámat vettem csak ott, de mondanom se kell, egyetlen egy telet bírtak ki – ha egyáltalán kibírtak.

Na szóval, egy leopárd mintás ruháról, és egy vékony anyagú, púderrózsaszín kis felsőről van szó :) Sejtettem, hogy a ruhához fogynom kell majd, de hát mire való az április, ha nem erre :D

(A saját képekért elnézést, tudom, hogy duplán ciki a telefon és a tükör, de most ez jutott :D )

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://glamorousplus.blog.hu/api/trackback/id/tr882799191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása