Glamorous Plus

Eleged van abból, hogy imádod a divatot, de az sokszor nem viszonozza? Miért lenne a stílus a vékony lányok kiváltsága? Szívesen olvasnál az aktuális trendekről, hírekről, duci lányokat érintő lehetőségekről? Valószínűleg jó helyen jársz :) Személyes tapasztalatok, vélemények, tippek, illetve hírek a nagy világból. xxx

Kategóriák

Látogatók

Web Counters
látogatás

Hozzászólások

MIRROR – 2011 legszebb embere(i)

2011.04.16. 15:55 | crystalized | Szólj hozzá!

A People magazin minden évben ilyen cím alatt állít fel egy listát. Az első helyet idén nem más, mint Jennifer Lopez csípte el. Természetesen nem mondhatom, hogy J.Lo egy klasszikus, telt szépség, mert a telt szótól azért messze áll, de ugye mindig is a kerekded formáiról volt híres.

Több szempontból is nagy dolog, hogy őt választották a legszebbnek, hisz már betöltötte a 41. (!!!!) életévét, illetve három éve születtek meg ikrei, Emme és Max.

Sokakban felmerül a kérdés, hogy vajon akkor is nyert volna, ha nem lenne zsűritag az American Idol c. tehetségkutatóban? A műsor óriási népszerűséget hozott neki, ezt első kézből mondhatom, hisz én is itt szerettem meg őt. Olyan kedves személyisége van, amiről sok sztár példát vehetne. A másik pedig, hogy a most megjelent albuma is elősegíthette a győzelmet.

Én abszolút egyetértek a győzelmével – mert igen, valószínű, hogy nem ő a világ legszebb nője, de a hollywood-i felhozatalt nézve, igen csak ott van az élmezőnyben, és ő legalább nem egy ’drama queen’.

 


Érdekes, hogy a listára felkerült Jennfier Hudson is. Nem tudom, hogy az előző években szerepelt e a neve a legszebbek között, de én őt a jelenlegi külsejével nem feltétlenül sorolnám ide…

A listán szerepel még: Zac Efron, Reese Witherspoon, Jessica Simpson, Mandy Moore, Katie Holmes, Kellan Lutz, Dana Delany, Emma Stone, Sandra Bullock, Eva Longoria és Ryan Reynolds is!


via

 

A bejegyzés trackback címe:

https://glamorousplus.blog.hu/api/trackback/id/tr892831255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: mirror
süti beállítások módosítása